Foto’s, foto’s, foto’s. We maken er meer dan ooit. Maar wat doe je ermee? Een leuke manier om je leuke momenten nog eens te beleven is om je foto’s te bewerken via een site. Professionele fotografen met professioneel materiaal en vaak zelfs een hele studio-setup thuis hebben met fotobewerking een heel extra arsenaal – tijd voor jou om dat arsenaal ook te leren gebruiken!

Voordelen en mogelijkheden

Foto’s bewerken op een site heeft een aantal voordelen: je hoeft bijvoorbeeld geen duur fotoprogramma aan te schaffen.

Er zijn diverse websites die allerlei mogelijkheden bieden, waaronder het maken van albums, het online opslaan en het delen van je plaatjes.

Dat laatste is in onze tijd bijna onmisbaar, want je wilt toch ook je vrienden op facebook of andere sociale netwerken je mooiste foto’s laten zien.

foto bewerken site

Wat kun je allemaal met je foto’s doen

Vind je je plaatjes een beetje saai of net niet goed gelukt? Je kunt elke foto bewerken op een site zo dat ie leuker, interessanter of mooier wordt. Uitsnijden kan een hoop doen voor de compositie. Maar de meeste programma’s kunnen ook de scherpte en helderheid verbeteren, spiegelen, draaien en meer.

Leuk is het ook om je eigen tekst toe te voegen, een achtergrondmotiefje te kiezen en allerlei effecten toe te passen. Zo kijk je graag weer eens al die fotootjes door en geniet er echt van.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.