Je collectie verfraaien

Je wilt je eigen fotocollectie natuurlijk zo netjes mogelijk laten uitzien, en daarvoor heb je een goed fotoprogramma nodig. Het liefst voor weinig geld, of nog beter…

Je afbeeldingen bewerken gratis!!

Gratis en voor niets! De volgende programma’s zijn gratis in gebruik en voor verschillende computersystemen geschikt. De online software zal op elk systeem werken.

Afbeeldingen bewerken gratis

Gimp

Gratis en voor Apple, Windows en Linux. Een gezonde concurrent voor Adobe Photoshop met veel professionele functies. Let wel op, zowel voor Gimp als voor Photoshop heb je best een krachtige computer nodig – een laptop uit deze reeks kan zeker helpen.

Aperture

Gratis en voor de Apple Mac. Een mooie middenweg tussen professionaliteit en eenvoud. De meest gangbare tools en een aantal effecten zijn aanwezig.

Pixlr Express

Gratis en online. Erg handig met erg veel effecten waaronder tekst toevoegen, mooie vintage zweem en de standaard knip en plak trucjes.

Paint.NET

Paint.NET is een gratis en uitgebreide versie van het oude en bekende Microsoft Paint programma met erg veel tools en functies. Voor Microsoft Windows. Zo zie je dat gratis programma’s je creativiteit zeker niet hoeven te beperken.

Conclusie

Er zijn natuurlijk nog veel meer programma’s om het afbeeldingen bewerken gratis te doen, maar met bovenstaande kom je al een heel eind. Veel creativiteit gewenst.

Drop Your Comment

Proudly powered byWordPress. Theme byWeblizar.